Hoe verlies je niet jouw passie?

Uncategorized Jan 31, 2022
 

Ik zie om me heen veel mensen die een online programma hebben of coaches die trajecten in hun online programma hebben die zich na verloop van tijd helemaal moeten herpakken.
Ze zijn hun passie kwijt, ze hebben een periode nodig waarop ze hun visie weer scherp moeten krijgen... voelen het niet meer, de flow is stuk, geen idee. Maar ze zijn niet zo enthousiast als ze ooit voorheen waren.

En ik heb zitten analyseren hoe dit zou komen....
Allereerst is het belangrijk dat je vooraf goed weet wat jouw purpose is...En je purpose is je passie die je van binnen voelt voor de lange termijn.. Daarom doen we dit altijd eerst in mijn programma, omdat ik wil dat je een programma maakt, waarbij je weet dat DIT het is!

Ten tweede is het natuurlijk heel verleidelijk om je programma op automatische piloot te laten draaien... dat je er geen omkijken meer naar hebt, dat klanten gewoon zelf aan de slag gaan, jou niet meer nodig hebben en resultaat boeken.

Het nadeel daarvan is.. dat je de klanten binding mist.. je kunt je klant niet meer helpen. Iets wat je ooit zo leuk vond heb je nu uit je business gefilterd, waardoor jij je als coach of ondernemer niet meer geconnect voelt met je klant en hun transformatie.

Het is vaak ook niet het beste voor jouw klant, omdat ze vaak jouw hulp of zetje in de rug of juist die refocus nodig hebben om tot het beste resultaat te komen en niet af te haken.
Maar jij als ondernemer hebt dit ook nodig om je eigen vuur actief te hebben.

Dit betekent natuurlijk niet dat je elke klanten altijd individueel hoeft te spreken, maar ik ben wel meer in voor een meer schaalbaar model. Maar wel zo dat je de klant wel de transformatie ziet doormaken.

Op deze manier blijft je vuurtje actief. Dus maak niet zo snel van je online programma een cursus, maar blijf bij de transformatie actief! Maak het wel schaalbaar, maar dan blijft het vuurtje actief.

Wil je kijken wat de beste strategie is voor jouw online programma: Boek een gratis strategiegesprek via: https://www.thebusinessadventure.com/connect

 

 

QUIZ-TIME! Wordt jouw online programma een supersucces?

In één oogopslag ontdekken of je online programma een succes wordt voor je ideale klant. 

DOE DE TEST
Close

75% Complete

My gift to you...

Download the Purpose Roadmap including workbook to craft your own Purpose for your life & business.