Hoe je géén resultaat boekt met je online programma

Uncategorized Feb 28, 2022
 

Het nummer 1 ding wat je gegarandeerd geen succes oplevert als je een online programma wilt maken... Het is een beetje logisch antwoord... maar het antwoord is: geen actie ondernemen. Of niet de JUISTE acties ondernemen.
Afgelopen week hield ik een enquête onder mijn mailinglijst en bijna iedereen wil een online programma maken om maandelijks meer inkomen te generen. Dus men weet WAAROM ze een online programma willen op lange termijn. En men wil ook meer tijd terug krijgen op een dag.
Ik durf je te wedden dat nu de pandemie bijna achter de rug is dat de meeste ondernemers wel een online programma hebben overwogen> Een eigen cursus maken. Waarschijnlijk net als jij...
Maar de nummer 1 reden waarom men niet start: omdat men geen tijd heeft om hieraan te besteden...
En als tweede weet men niet welke stappen je precies moet nemen en hoe je nu goed een programma kunt verkopen (de marketing & sales).
Dus tijd en welke stappen... Juist als tijd je grootste bottleneck is.. dan is een online programma precies wat je nodig hebt.
Je kan dan veel efficiënter je tijd besteden.

Vaak starten mensen met de techniek. Ik heb een e-book "De 5 Must Have Tools voor je Online Programma". Waarom? Omdat de meeste mensen hier beginnen... dit ervaren ze als een probleem.
Ik herken het zelf ook , want daar startte ooit ook mijn zoektocht. Maar met mijn klanten is dit pas stap 7 van de 12 om jouw programma te lanceren. Want het kiezen van een tools is wel belangrijk, want het maakt het leven makkelijker voor je of onnodig ingewikkeld.. Het succes van jouw online programma hangt namelijk niet af van de tool die je kiest.
Wel van heel veel andere dingen!
En WELKE dingen zijn dan zo belangrijk? Nou deze acties gaan we samen nemen in de Kickstart je Online programma Challenge. We zullen samen de 4 belangrijkste acties gaan nemen om wél een goed plan te maken voor je online programma.
Al bijna 1000 mensen gingen je voor...
De belangrijkste actie is niet het kiezen van een tool...
En omdat ik weet dat tijd en de juiste stappen... de moeilijkheid is.
Is de challenge niet 4x 1 uur lang (maar 4x ongeveer 15 minuten... met een praktische opdracht.
We gaan 4 dingen met elkaar doen:
Ga van 101 ideeën naar hét onderwerp voor je online programma
De transformatie belofte van je online programma
Een onweerstaanbaar aanbod
​Creëer de inhoud van je online programma in 1 uur

Wat gaan we doen:
We doen hem van 7-10 maart 2022 gratis en we doen het samen. De video's worden in de FB groep geplaatst en die kun die dag de hele dag kijken. Lekker makkelijk! Dus ook al ben je druk met werk, je kunt vast wel 15 minuten vinden in de dag om actie te ondernemen.
Dit is overigens de laatste keer dat je hem gratis kunt doen, daarna is de challenge betaald.

Je loopt dus weg met een concreet plan om te gaan uitvoeren.

Doe je mee?
www.thebusinessadventure.com/challenge

 

QUIZ-TIME! Wordt jouw online programma een supersucces?

In één oogopslag ontdekken of je online programma een succes wordt voor je ideale klant. 

DOE DE TEST
Close

75% Complete

My gift to you...

Download the Purpose Roadmap including workbook to craft your own Purpose for your life & business.