Plug and Pay review - Zo gebruik je Plug and Pay

Uncategorized Mar 14, 2024

Met Plug and Pay maak je in no time professionele betaalpagina’s. Het is ideaal voor ondernemers die online producten of abonnementen aanbieden. Het is niet meer weg te denken uit mijn funnel en hier vertel ik je alles over deze handige software:  


Wat is Plug and Pay? 

Plug and Pay is een online software waarmee je betaalpagina’s kan maken. Je kan kiezen uit kant-en-klare templates, zodat je pagina eenvoudig en snel online staat. Je koppelt Plug and Pay aan Mollie. Zo komen je betalingen binnen. Plug and Pay is dus geen betaalprovider, maar het is software voor mooie en goed converterende betaalpagina’s. 

Als je producten verkoopt heb je vaak een webshop nodig en de bijbehorende software of plugins, maar met Plug and Pay hoeft dit niet. Je plaatst simpelweg de betaalknop op je website en klanten worden doorverwezen naar de betaalpagina. Ideaal als je maar een aantal producten hebt dat je verkoopt, zoals een online programma of membership.

Plug & Pay Marketplace 

Daarnaast kan je met Plug and Pay je producten door anderen laten promoten. Dit is het affiliate programma. Op de Plug and Pay Marketplace kan je je product aanbieden, of zelf producten zoeken om te promoten.  

Waarom ik kies voor Plug and Pay

1. Verhoog omzet 

Een van mijn favoriete onderdelen van de Plug and Pay betaalpagina’s zijn de kassakoopjes. Deze kan je klant in één klik toevoegen aan de bestelling, zonder opnieuw de betaalgegevens in te vullen. Alleen al door de kassakoopjes verdient het abonnement van Plug and Pay zich makkelijk terug!

Plug and Pay

2. Statistieken

Het aantal mensen dat de betaalpagina bezoekt en ook daadwerkelijk iets koopt wordt bijgehouden in een handig dashboard. Het heeft een overzichtelijke uitstraling en ik merk dat mijn conversies omhoog zijn gegaan sinds ik Plug&Pay gebruik. 

Ook kan je je betaalpagina’s A/B testen. Je maakt simpelweg twee verschillende betaalpagina’s aan en je ziet vanzelf welke pagina het beste converteert.

Plug and Pay

Plug and Pay

3. Automatiseren 

Ik ben een fan van geautomatiseerde processen in je business. Zo kan je veel tijd besparen. Plug and Pay doet veel van de administratie voor mij. Zo wordt er automatisch een factuur gestuurd als iemand een aankoop doet via de Plug and Pay betaalpagina. Daarnaast biedt het programma ook opties voor automatische incasso’s en betaalherinneringen. 

4. Koppeling met andere software 

Je kan je facturen zelf uploaden naar je boekhoudprogramma, maar dit kan ook weer automatisch. Zo zijn er koppelingen met MoneyBird en Reeleeze. Ook koppel je Plug en Pay makkelijk aan ActiveCampaign voor het versturen van e-mails over de aankoop. Zelf gebruik ik Plug and Pay in combinatie met Kajabi. Om deze koppeling te maken kan je gebruikmaken van Zapier (gratis).

5. Support

Plug and Pay is ontwikkeld door de IMU, een begrip in de online ondernemerswereld. Als je een van de producten van IMU al eens hebt gebruikt, zoals Phoenix of Huddle, weet je hoe goed de support werkt. Je krijgt snel antwoord op al je vragen en ook online zijn handige handleidingen te vinden. Ze zijn niet telefonisch te bereiken, maar wel heel goed via de chat en mail.

Plug and Pay Prijzen  

Ook enthousiast geworden? Je kan Plug and Pay 14 dagen gratis gebruiken met deze link! 

Na deze periode kan je kiezen uit een van de volgende abonnementen:

Plug and Pay

 

Dit is als je voor een jaar betaalt. Als je maandelijks betaalt, liggen de kosten iets hoger. 

Probeer Plug and Pay 14 dagen gratis

Plug and Pay - Mijn Ervaring

Betaalpagina’s zijn heel belangrijk in je online funnel. Je wilt niet dat mensen hier afhaken, omdat de pagina niet goed werkt of niet de juiste betaalmethodes heeft. Nog mooier als je betaalpagina ook zo is ingericht dat mensen niet alleen een goede ervaring hebben, maar ook worden gestimuleerd om meer van je producten te kopen. 

Als je mij langer volgt weet je dat ik een groot fan ben van de software van Kajabi. Kajabi heeft ook de mogelijkheid om betaalpagina’s te maken, maar deze biedt geen iDeal betalingen aan. Het is een Amerikaans bedrijf en de betalingen zijn daar ook op aangepast, zo kan je wel makkelijk met creditcard en PayPal afrekenen. 

Ik heb veel Nederlandse klanten en Plug and Pay biedt de mogelijkheid voor iDeal betalingen, evenals creditcard, PayPal en bankoverschrijving. Daarnaast heeft IMU de betaalpagina’s zo effectief en conversieverhogend ingericht met kassa-koopjes dat dit mijn favoriet blijft.

In mijn ogen is Plug and Pay onmisbaar in een online funnel. Het is een simpele software, die veel resultaat voor je business kan opleveren! 

Ook Plug and Pay proberen?

Probeer 14 dagen gratis 


Deze pagina maakt gebruik van affiliate links. Als jij via deze links iets aanschaft, kan het zijn dat ik daar commissie over ontvang. Dit kost jou niks extra! 

QUIZ-TIME! Wordt jouw online programma een supersucces?

In één oogopslag ontdekken of je online programma een succes wordt voor je ideale klant. 

DOE DE TEST
Close

75% Complete

My gift to you...

Download the Purpose Roadmap including workbook to craft your own Purpose for your life & business.