Ga naar scalablecoach.nl

Mijn favoriete tools voor je online business

Veel van mijn klanten zijn in het begin een beetje huiverig als het gaat om software en techniek. Maar met de juiste tools wordt techniek zelfs een beetje leuk. De afgelopen jaren heb ik heel wat tools getest en gebruikt, daarom weet ik nu heel goed wat wel en wat niet werkt. Hieronder vind je mijn favoriete tools voor jouw online business!

 LET'S DIVE IN...

01 Kajabi

Kajabi is 90% van mijn online business en wat de meeste van mijn klanten ook kiezen omdat het de beste online programma software is. Het is mijn website, funnels, online programma, hosting en e-mail. 

Het is een alles-in-1 platform. Geen onhandige plugins of extra koppelingen dus!

Start je trial voor 69,- per maand en krijg mijn templates twv 497,- kado!
 
14 dagen gratis

02 Launch in Style

Wil je echt top notch Kajabi pagina's maken? Gebruik dan deze templates van Launch in Style. Zelf gebruik ik deze templates ook veel. Ik ben groot fan. 

Launch in Style heeft goed converterende funnel pagina's voor b.v. je webinarfunnel, je salespagina's maar ook je complete website. 
 
Zo hoef je zelf alleen maar kleine aanpassingen hoeft te doen!
 
Bekijk de templates

01 Huddle

Heb je al een Wordpress website en wil je alleen een online academy, dan is Huddle vaak de beste optie. Met Huddle kan je namelijk supersnel een e-learning omgeving opzetten voor online cursussen en coaching, zoals jouw online programma.

Voordeel van Huddle
- Je kunt je klanten ook certificaten geven als ze je online programma hebben afgerond

14 dagen gratis

02 Phoenix

Met Phoenix maak je alleen landingspagina's. Kies je niet voor Kajabi, dan heb je naast Phoenix ook nog Huddle nodig voor een online programma en emailsoftware zoals Mailblue.

Phoenix heeft een drag & drop builder waarmee je snel jouw landingspagina in elkaar kan zetten. Niet zeker hoe jij je website vorm wil geven? Met 70+ voorbeeld templates kom je er wel uit!

14 dagen gratis

03 Mailblue

In de route Huddle en Phoenix kan Mailblue niet ontbreken. Met deze drie krachtige tools zet jij binnen no time je online academy op. Mailblue is een superhandige tool voor je e-mail marketing. 

Via de Mailblue academy leer je eerst hoe je een mailbox op moet zetten, voor je leert hoe je het meeste uit je e-mailmarketing kunt halen. Extra handig: alles is in het Nederlands. Geen Google Translate meer dus als u hulp nodig heeft.

Vanaf 9 euro per maand

01 Webinargeek

Als ik een masterclass geef maak ik altijd gebruik van Webinargeek. Via Webinargeek kun je masterclasses of webinars geven. Het handige van deze tool is dat je de webinars live, automated en on demand kunt geven.

Als je dus een keer niet de mogelijkheid hebt om een live webinar te geven kun je deze ook vooraf al opnemen.  

Start met Webinargeek

02 ScoreApp

Als je leads wilt genereren kun je dat op verschillende manieren doen. Eén van die manieren is een quiz die de urgentie van jouw product of dienst duidelijk maakt. 
 
ScoreApp maakt dit soort quiz funnelmarketing gemakkelijk, zodat jij warme leads én inzichtelijke gegevens kunt aantrekken. 
 
Start gratis

01 Plug en Pay

Plug & Pay is de beste tool als het gaat om upsells en kassakoopjes. 

Of je nu een online programma, coaching, fysiek product, evenement of abonnement verkoopt.

Met Plug&Pay staat binnen vijf minuten jou betaalpagina online!

 
Start hier je trial

02 Kennis.shop

Kennis.shop is een platform dat ontwikkeld is voor ondernemers die hun geld verdienen door hun kennis te verkopen, door middel van bijvoorbeeld: online programma's, coaching of abonnementen.   
 
Superhandig voor eenmalige betalingen en affiliate tools! 
 
Bezoek de website

01 Calendly

Om mijn agenda goed bij te kunnen houden qua meetings gebruik ik altijd Calendly. Via Calendly kunnen klanten en potenti√ęle klanten een afspraak inplannen in mijn agenda (in de door mij opgegeven tijden).¬†

Deze wordt daarna gelijk aan mijn agenda toegevoegd. Nooit meer handmatig alles plannen dus!

Bezoek de website

02 Zoom

Wie kent het niet? Sinds de corona crisis is Zoom uitgegroeid tot hét platform voor videobellen. 

Al mijn meetings met klanten en mijn team hou ik via Zoom. Het werkt makkelijk en bijna iedereen heeft tegenwoordig een Zoom account. 

 

Bezoek de website

03 Loom

Heb je ook wel eens dat een van je klanten je een vraag stelt en je eigenlijk geen tijd hebt om hierover te vergaderen of bellen? Dan is Loom de uitkomst. Loom is namelijk een tool waarmee je  videoberichten over kunt brengen. 

Je kunt met Loom tegelijkertijd je microfoon, camera en bureaubladscherm opnemen. Daarna is je video direct beschikbaar om te delen aan je klanten.

 

Start met Loom

Mijn favoriete gratis tools

Ga niet weg zonder deze gecheckt te hebben!

Slack

Dé tool voor team communicatie. Hier komen ook mijn leads binnen. 

 

Bezoek de website ‚Üí

Airtable

Dé tool om je klanten CRM systeem te bouwen. Hier laat ik klanten hun vragen voor de Q&A inleveren. 

 

Maak een gratis account aan ‚Üí

Telegram

Dé tool voor klanten communicatie zodat je je whatsapp voor privé kunt houden. 

 

Bezoek de website ‚Üí