Placeholder Image
The Business Adventure

Hi, ik ben Merel

Online Business Coach, Activator, persoonlijke ontwikkeling enthousiasteling, vrouw & moeder van 2 kinderen, Christen, Starbucks Lover, houdt van avontuur!

Ik help vrouwelijk ondernemers om vanuit hun purpose
een online programma te maken waarmee ze impact hebben in de wereld, zodat ze meer vrijheid gaan ervaren.

Placeholder Image

Mijn Story

Mijn ondernemersavontuur begon 8 jaar geleden toen ik 2 businesses startte. Een business in de weddingbranche en bedrijf in de evenementen branche. Binnen 1.5 jaar zaten we op een omzet van 3 ton. 

Toch was ik niet gelukkig! Ik zag mijn gezin te weinig, werkte veel avonden door en ik deed niet wat ik 100% fijn vond. Ik leerde inzien dat ik echt een starter ben en weinig energie haal uit het continueren na de start-up fase. Ik heb de visie en weet razend snel om hier een concept omheen te verzinnen en het te lanceren. 

Toen ik mijn ene bedrijf verkocht, wilde ik niet meer op kantoor werken met een groot team, maar vanuit huis, zodat ik de baas weer werd over mijn eigen tijd. 

Na een zoektocht naar mijn purpose durfde ik me te focussen op wat mij het meeste energie gaf, het helpen van anderen met het succesvol worden van hun bedrijf. 

Ik gebruik in mijn coaching mijn kracht om iets razendsnel uit de grond te stampen, of al een bestaand bedrijf een stuk steviger te maken en meer omzet te verwezenlijken. 

The best engine to drive our ambitions is a strong sense of purpose. ~ Bob Goff

Mijn familie

Ons gezin begon toen ik 11 jaar geleden trouwde met Jonah. Hij is Fins Amerikaans waardoor ik nu gezegend ben met een achternaam die niemand echt goed uit kan spreken. Pyhala betekent “heilig’, “apart gezet”, dus dat is dan wel weer mooi meegenomen. Als gezin hebben we nu wel twee nationaliteiten (Nederlands & Amerikaans). Onze twee kinderen zijn Spencer (8) en Chloe (6)  

We houden van reizen en nieuwe avontuur. We geloven dat het leven dat we van God krijgen niet een leven van altijd druk zijn moet zijn, maar iets kostbaars waar we van mogen genieten.

We houden van business, maar nog meer van ons gezin. #familieop1

Ik houd ervan om mensen te helpen om een business te creëren waarmee ze hun talenten kunnen inzetten en veel mensen kunnen helpen. 

Placeholder Image

Mijn waarden

Je connect vaak met de mensen die dezelfde waarden hebben als jij. Dit zijn de mijne:

  • Het bouwen van een vredig thuis en waar het gezin eerst komt. 
  • Najagen van vrijheid in visie, geld en financiën. 
  • Groot dromen en uitstrekken naar groei
  • Versterken van mijn geloof en relatie met God
  • Avontuurlijk leven en risico's durven nemen

Persoonlijke details

  • Toen ik opgroeide, wilde ik een dokter of een eigen baas worden. Omdat ik slecht in biologie was is het 't tweede geworden. 
  • Favoriete drankje: Chai thee met slagroom
  • Guilty Pleasure: Witte chocolade pasta
  • Netflix favorieten: Anne with an E, Cobra Kai, Jane the Virgin, Timeless
  • Bucket-list bestemmingen: Mediterriaanse Cruise, Zuid Afrika