TOEGANG PURPOSE DRIVEN

HEY YOU, GEDREVEN ONDERNEMERS...

IT'S TIME...

om jouw ambitieuze doelen te vertalen naar een simpele strategie die tijd én geld oplevert!

Met een schaalbaar aanbod, uitgesproken marketing én effectief salessysteem gaan we zorgen voor een constante stroom aan leads, zodat je future ready én proof bent!

 

I'M READY TO GROW

Meer omzet draaien = meer tijd investeren?
Not a chance! Het draait allemaal om het maken van slimme keuzes en het stellen van de juiste prioriteiten.

Je wilt meer grip op je omzet, maar minder uren weg zijn van je gezin. 

dat betekent: efficiënt groeien!

‘Ambition’ is your middle name! Toch merk je dat die strategie uit het verleden niet de brandstof is voor de toekomst. Dat is goed nieuws! Waarom? It’s proof you’re growing, dus tijd om een nieuwe weg in te slaan! De ambitieuze ondernemers die ik spreek, voelen en ervaren het volgende. Herkenbaar?

 • Het verkopen van jouw coaching of kennis voelt net even té sporadisch; je wilt dat het voelt als een gewoonte; een daily habit
  Je zet doelen, maar hebt nog té weinig grip op het sales proces
 • Je mist een sterke strategie die je sky high brengt. Ja, je probeert een hoop, maar doorzetten? Da’s een lastige. Je bent druk of weet niet hóe je door moet pakken
 • Jouw droom? Je omzet verdubbelen! ‘Maar moet ik hiervoor mijn aanbod veranderen/aanvullen of toch mijn prijzen verhogen? Of misschien een combinatie van?’ Conclusie: zoveel vragen, zoveel twijfels
 • Er zit een diep verlangen om je bedrijf te versimpelen. Je weet wel: een behapbaar aanbod waarmee je écht van waarde bent voor je klanten
 • You love to work! Maar hey, je houdt ook van je gezin. Op dit moment merk je dat er nog te veel van je waardevolle tijd naar je business gaat. Tijd voor verandering!

Vivienne

Kidsvoeding - kindervoedingscoach

In 2 jaar zette Vivienne een groot bedrijf neer met online programma's, workshop en ebooks.  

"Het is een verschil van dag en nacht! Ik had dit nooit van te voren kunnen bedenken!"

 

One size fits all? No way! Jouw groeistrategie is uniek, net zoals jij dat bent. 

Vergeet dus die aanpak van die andere ondernemers;
authenticiteit is dé weg naar persoonlijk succes. 

Yes, you are unique…

Net zoals Sociale Sabine, Chuck is Altijd Druk en Helpende Hanna! Precies de reden waarom one size fits all-strategieën een no-go zijn. Toch leert de ervaring dat onderstaande persona’s voor veel herkenning zorgen.
Wie roept bij jou de meeste ‘Oh, that’s me!’-momenten op?

Sociale Sabine

Je bent een kei in netwerken en je nieuwe klanten komen allemaal via-via. Je levert namelijk fantastisch werk en dat woordje wordt goed verspreid. Je werkt op uurbasis, want dat is lekker transparant.

Toch merk je: ‘om op te schalen heb ik meer nodig dan afhankelijkheid van anderen.’  Het is tijd om die sales boostende marketing machine te laten draaien. Nu écht!

Dat betekent: dat uurtarief inruilen voor een goed uitgedacht en diepgaand traject. Eentje die meer rust, resultaat, geld én tijd oplevert. 

Chuck is Altijd Druk

Je houdt 1001 ballen in de lucht, het liefst tegelijk en door elkaar. Je hebt verschillende trajecten opgezet en er staat een online cursus op de planning. En ohja: vergeet het upgraden van je website niet! Gauw even die webbouwer bellen…

Je verlangt naar groei, maar weet niet goed waar je jouw focus op moet leggen. En die strategie? Tsja, nog zo’n hersenkraker…

Aanpak? Begin bij het begin! Past jouw aanbod nog bij je? En wat wordt jouw #1 lead strategie die jou meer automatisering, leuke klanten en rust gaat opleveren?

Helpende Hanna

Lucky you! Je resultaten zijn amázing en klanten lopen met je weg. Maar kijk eens kritisch naar je aanpak: geef je jouw kennis niet veel te snel (lees: bijna gratis) weg? En cijfer je jezelf niet nét iets te vaak weg?

Confronterend, maar waar: je bent te goedkoop. Dat komt omdat je het altijd goed wilt doen en de persoon tegenover je nét iets te graag tegemoet komt.

Tijd om ook jezélf tegemoet te komen! Met een hoogwaardig traject én online academy ga je nog meer de verdieping in. En dat met minder uren en meer geld…

Give it a thought: hoe zou jouw business eruitzien met een duidelijke strategie? Een simpel plan om jouw omzet te verdubbelen, zónder extra tijdsinvestering?

"MAAR WAAROM GROEIT DIE ONDERNEMER ZOVEEL HARDER DAN IK?"

Spoiler alert: de beste coaches zijn niet de beste marketeers…

And that’s okay. Jouw kracht is namelijk het goed helpen van je klanten. Toch zou het fantastisch zijn als je meer potentiële klanten bereikt, die je vervolgens weer kunt betoveren met die unieke kracht van jou.

And that’s where marketing magic happens! De juiste aanpak zorgt er namelijk voor dat meer mensen jou weten te vinden. Precies waar je van droomt.

En tuurlijk: je kunt een cursus kopen en je kennis bijschaven, maar eerlijk: been there, done that, right? Het werpt niet de vruchten af waar je naar verlangt, want kennis zorgt niet per se voor verandering. Het gaat om het maken van de juiste strategische keuzes - en die weer op de juiste manier implementeren in je business. I

De kans is namelijk groot dat de volgende vragen door je hoofd spoken:

 • 'Lanceren of going the evergreen way?’
 • ‘Ga ik mijn prijzen verhogen of toch mijn aanbod verbreden?’
 • ‘Is dit mijn moment om een cursus of online programma op te zetten?’
 • ‘Pfff… moet ik gaan adverteren voor meer leads?’
 • ‘En hoe krijg ik klanten die beter bij mij passen?’

I’ve got you! Door je handen ineen te slaan met een online business strateeg, creëer je de groeistrategie op maat. Eentje die van A tot Z bij jou past. 

Dat betekent: afrekenen met het shiny object syndrome. Want, trust me, ‘more’ is niet altijd ‘better’. Het is tijd voor een duidelijk, gedetailleerd pad voor jouw bedrijf

Stap in de lift met de ‘Scalable Coach 1:1 Experience’ en ervaar de (financiële) vrijheid van het waarmaken van je ambitieuze dromen. 

Niet drukker worden, wel die dubbele omzet

Het 1:1 mentorship is er voor de gedreven ondernemer die verlangt naar groei in aanbod en vrijheid.

Ik help je om jouw grote ambities om te zetten naar een effectieve strategie

Don't hold back! Jij bent klaar om op te schalen met:


 • Een schaalbaar aanbod dat meer vrijheid oplevert, want: werken is leuk, maar het doel is van je leven genieten!
 • Een uitgesproken (lees 'gedurfde') marketing boodschap wat jou gaat helpen om dié leuke klant aan te spreken
 • Een duidelijke, no bullshit strategie waarmee je jouw ambitieuze doelen behaalt
 • Een efficiëntere werkwijze door de inzet van slimme systemen. ‘Eeuwig druk zijn’ is niet langer jouw leven, ‘leven in vrijheid’ wel

8 x dit levert het je op

 • Verdubbeling van je omzet, en dat allemaal met een simpele strategie
 • Het aantrekken van écht interessante klanten - inclusief sterke lead strategie
 • Een goed gevulde portemonnee. Je krijgt namelijk lekker betaald voor je hoogwaardige traject
 • Je komt beter tot je recht, terwijl je klanten betere resultaten behalen
 • Na een jaar samenwerken geniet je van meer vrije tijd. Door de implementatie van slimme systemen besteed je jouw kostbare tijd niet langer aan energieslurpende taken
 • Een heldere boodschap. Je klanten weten namelijk nu nóg beter wat je te bieden hebt en waarom ze bij jou moeten zijn
 • Je durft gewaagde stappen te zetten. Je snapt dat dit key is om op te schalen; je hebt namelijk zelf ervaren dat dit écht werkt
 • Het inzicht dat je echt geen groot bedrijf met veel overhead hoeft op te zetten. Jij weet nu: it’s all about efficiency. 
CLAIM JOUW SCALE CALL

AMAZING TO MEET YOU! 

Ik ben Merel, Starbucks liefhebber én Online Business Strateeg 

Jij als ambitieuze coach kunt op mij rekenen. Zo help ik je om jouw groeidoelen in een simpele strategie te gieten, zodat je wél opschaalt, maar níet je waardevolle tijd verliest. Ik snap namelijk als geen ander hoe belangrijk tijd voor jezelf en je gezin is.

Als business strateeg valt het me op dat té veel coaches tegen de stroming in zwemmen en soms zelfs ‘kopje onder gaan’ in hun level up journey. Ja, ze zijn fantastisch in wat ze doen, maar het opschalen? Da’s een totaal ander vak. Het resultaat? Ze zijn té afhankelijk van mond-tot-mondreclame, doorverwijzingen of socialmedia-contacten. Heel waardevol, true, maar ik beloof je…

Dit kan strategischer, simpeler én efficiënter! No worries: ik ben er om jou te helpen. Zo ben ik opgegroeid in de reclamebranche waar ik bedrijven zoals Douwe Egberts, Heineken en Disney hielp om sterke campagnes op te zetten én heb ik de afgelopen 3 jaar meer dan 50 ondernemers bijgestaan in het opschalen van hun business.

Je raadt het al: met diezelfde gedrevenheid en kritische blik kijk ik ook naar jouw bedrijf. Een belofte waar je op mag vertrouwen!

Anyways… opschalen is maatwerk, that’s a fact. Want net zoals jij uniek bent, zijn je business en je aanpak dat ook. Althans… als je écht wilt groeien. Waar de één het beste kan starten met het verhogen van zijn prijzen, daar kan de ander beter aftrappen met de introductie van een high-end programma of juist een passief product. En weer een ander start juist met het slimmer inrichten hiervan.

De clue? Jij verdient een unieke aanpak, zodat jouw unieke doelen passen bij jouw unieke business en persoonlijkheid. 

Ben je klaar om dit samen te ontdekken? Let’s go, I’m your biggest supporter!

Jouw Scalable Coach 1:1 Experience 

De exclusieve Scalable Coach methode

7 stappen, 1 doel: jouw focus herpakken, zodat je niet langer hoeft te dealen met ‘losse flodders’ en precíes weet wat je moet doen om te groeien.

De start! Groeidoelen
formulieren

Ambitieuze en haalbare doelen stellen (de kickoff), evalueren en bijschaven doen. Dit doen we iedere 90 dagen. 

Hoogwaardig aanbod samenstellen


Het verfijnen van je huidige aanbod of een 2.0 aanbod samenstellen - inclusief de onderdelen die hierbij nodig zijn.

Uitgesproken marketing message

Het aanscherpen en ijzersterk maken van de boodschap naar je doelgroep: de magische marketing message.

Lead strategie bepalen

De leukste klanten via organisch én betaalde traffic binnenhalen, door de inzet van de juiste funnels. P.s. de ads doe ik voor je!

Projectplan opzetten

Je werkt in een systeem waar we de projecten 1-voor-1 tackelen. Acties zijn helder, inzichtelijk en ontspannen niet (meer) aan je aandacht.

Automatiseren & efficiënter aan de slag

Tijd om processen te automatiseren en slimmer te werken! Van onboarding tot efficiënter coachen: we’ve got it all covered.

1:1 coaching experience 

Na de fysieke kick-off spreken we elkaar elke 2 weken. We hebben het niet alleen over de strategie, maar ook over de inhoudelijke invulling. Na 90 dagen plannen we een nieuw strategiemoment. Hierin bespreken we jouw ambitieuze plannen voor het volgende kwartaal. It’s time to grow, baby!

feedback op je werk 

Raak je de juiste snaar van de doelgroep en vaar je nog steeds de juiste koers? Let’s find out! Ik kijk kritisch naar jouw werk en geef concrete feedback. Ik zorg ervoor dat je niet afdwaalt en recht op je doel afvaart. Ik ben eerlijk en een tikkeltje direct, maar altijd met het doel het beste uit jou te halen.

Meta advertentie campagne management

Je business boosten met advertenties is vaak een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie. I get it: een lastige taak, zeker als je er 0 ervaring mee hebt. Ook hierbij geldt: you can count on me. Zo ondersteun ik bij het opzetten en beheren van je social campagnes en hoef je geen duur marketingbureau meer in te schakelen. Financial fact: dit scheelt je mákkelijk €750 per maand! Heb je jouw social ads uitbesteed? Dan kijk ik graag vanuit een kritische bril mee als second opinion. 

Mijn templates zijn jouw templates

Waarom het wiel voor de zóveelste keer uitvinden? Please, no! Ik beloof je dat je nooit meer from scratch een uiting hoeft te maken. Ik heb namelijk voor elk(e) uiting en systeem een template dat ik met liefde met je deel. Scheelt jou weer een hoop tijd en gedoe (= geld). Ka-ching

24/5 vragen stellen in Telegram

Heb je vragen? Put me on speed dial! Je kan al jouw hersenspinsels namelijk vijf dagen per week met me delen via Telegram. Je mag rekenen op een goede bereikbaarheid, want ik vind het belangrijk dat je snel een helder antwoord hebt en door kunt pakken. Nee, je hebt nooit meer het gevoel er alleen voor te staan. En ja, werken met een strategic business partner voelt écht als verlichting!

Jouw investering in meer tijd en geld
Scalable Coaching 1:1 experience 

What's included?

 • 12 maanden 1:1 coaching
 • Kickoff strategie sessie
 • Iedere 2 weken een 1:1 call, waarin we je focus bepalen en projecten doorspreken
 • 24/5 Telegram toegang (maandag t/m vrijdag)
 • Feedback op werk, opdrachten en marketing message
 • Al mijn systemen en templates
 • Advertentiecampagne-management (of second-opinion)

Investering: vanaf € 2.000 per maand. 

CLAIM JOUW SCALE CALL

GEEF JE OP VOOR DE DEADLINE

12 februari 2021 om 22.00 uur

00

DAGEN

00

UREN

00

MINUTEN

00

SECONDEN

Apply voor purpose-driven Online Business Academy

Marjolein

Financieel coach - Structuurtijger

Marjolein is naast haar uurtje factuurtje werk gaan coachen als financieel coach, dit hebben we in ons jaartraject van A-Z opgezet, van messaging tot funnels en ads. Met succes en een volle agenda. 

 

Dit is jouw go-to als…

 • Je een gedreven ondernemer bent die al een business heeft, maar ready is om op te schalen (inkomen, impact & efficiency). De enige struggle? Je weet niet goed hóe

 • Je een ondernemer bent die bereid is zijn huidige verdienmodel los te laten en ruimte te maken voor nieuwe stappen. Oók als deze net even buiten je comfortzone liggen

 • Je een coach bent die al een succesvolle start heeft gemaakt, maar gedreven wordt door het ‘hungry for more’-gevoel

 • Je een kennisondernemer bent met grote ambities, omdat je weet dat je veel meer mensen kunt helpen. There is a mission to complete!
  Herkenbaar? Awesome! Dan spreek ik je graag!

BEN JIJ DIT? DAN SPREEK IK JE GRAAG

Toch maar skippen als…

 • Je een startende ondernemer of coach zonder ervaring bent

 • Je als ondernemer denkt dat succes voor de deur staat op het moment dat je hebt betaald voor coaching. Spoiler alert: you have to do the work - ik ben er om je te  begeleiden en supporten

 • Je enkel beslissingen neemt vanuit een onderbuikgevoel. Don’t get me wrong: luisteren naar je gevoel is goed, alleen erin blijven hangen en je hoofd 'uitschakelen' wat minder. Ik vaar graag op feiten en cijfers (ratio) en ben dus geen match met fulltime gevoelsmensen

 • De ja-maar-gevoelens zwaarder wegen dan het verlangen om te groeien

 • Je wel wilt groeien, maar je uurtarief niet los wilt laten. Want: that will definitely be the case

 • Je heavy in de spiritualiteit zit, je werkt als medium of healer. 

veelgestelde vragen

VRAAG EEN SCALE CALL AAN