De A.I. Tools in mijn business

Al de verschillende A.I. tools vliegen je tegenwoordig om de oren. Het lijkt wel of er elke dag nieuwe bijkomen. Welke tools gaan nu echt het verschil maken in jouw business? Dit is hoe ik A.I. tools gebruik in mijn bedrijf en hoe jij dat ook kan doen: 

A.I. Tools in mijn business: 

1. Kajabi 

Wie mij al wat langer volgt weet dat ik fan ben van Kajabi. Ik gebruik het inmiddels al meer dan 5 jaar en het is onmisbaar in mijn online bedrijf. 

Kajabi biedt een alles-in-een platform speciaal voor online ondernemers. Zo heb je geen gedoe meer met plug-ins, updates of losse softwarepakketten.

Zelf gebruik ik Kajabi voor mijn website, funnels, online programma, hosting en e-mail. Kajabi biedt ook hele handige A. I. tools, ook als je Kajabi niet gebruikt. Zo kan je gratis gebruik maken van onderstaande tools:

 

De gratis A.I. tools van Kajabi. Afbeelding van Kajabi

Zo gaat het schrijven je online programma, landingspagina of e-mails een stuk sneller! 

Als...

Verder lezen....

Adverteren op Facebook - Mijn Tips en Stappenplan

Ik ben een groot voorstander van adverteren op Facebook & instagram (META) als lanceerstrategie voor je online programma of masterclass. Door advertenties groei je sneller, maar het vergt aardig wat werk om advertenties te maken die ook echt aanslaan. Hier lees je mijn beste tips om te adverteren op Facebook: 

Toen ik begon met online ondernemen had ik haast geen volgers en geen groot netwerk. Ik had minder dan 100 mensen op mijn emaillijst staan, maar wilde toch mijn nieuwe online programma gaan pitchen. Wat doe je dan? 

Een van de oplossingen kan advertenties zijn.

Ik had daar al ervaring mee. Ook zeker niet altijd positief. Ik heb ook weleens 1,000 euro weggegooid, maar ik had wel ontdekt dat coaches en bedrijven die snel gegroeid waren allemaal via advertenties zijn gegroeid. 

Het is niet de enige manier, maar wel een hele goede manier als je het juist aanpakt. 

1. Heeft adverteren op Facebook nog zin?
2. Hoe duur is adverteren via Facebook?
3....

Verder lezen....

Kajabi vs Huddle - Waar kies jij voor? 

Kajabi vs Huddle - Een vraag die ik vaak van mijn cursisten krijg is: ‘Moet ik voor Kajabi of voor Huddle gaan?’. Oftewel: ‘Wat is de beste online leeromgeving voor mijn cursus?’. 

Het maken van een online cursus kan best overweldigend zijn. Een onderwerp bedenken, je online cursus promoten en natuurlijk de juiste software kiezen voor je online cursus. Zonder de juiste techniek immers geen online business. 

Ik ben zelf al meer dan vijf jaar online ondernemer en werk dagelijks met online leeromgevingen. Hier vergelijk ik twee populaire online leeromgevingen: Kajabi en Huddle. 

Online leeromgeving maken Kajabi VS Huddle: 

1. Kajabi 

“kajabi

Kajabi is het meest bekende programma op de Amerikaanse markt om online cursussen mee te maken. Ook Kajabi Nederland wint steeds meer aan populariteit, vanwege de vele functionaliteiten en het mooie design. 

Wat kost Kajabi? 

Kajabi biedt verschillende prijspakketten aan, afhankelijk van de fase...

Verder lezen....

Hoe organiseer je een online webinar?

Een online webinar, masterclass of gratis training is dé perfecte manier om jouw ideale klant te inspireren, emotioneren en informeren.... en vervolgens je programma te kunnen verkopen!

Hier heb ik al mijn kennis over het geven van een online webinar verzameld, zodat jij goed voorbereid en vol zelfvertrouwen je webinar geeft! 

Hoe organiseer je een online webinar: 

 1. Wat is een webinar? 
 2. Webinar Software 
 3. Inschrijvingen voor je webinar 
 4. De Webinar checklist 

 
1. 
Wat is een webinar? 

Een webinar is een online event waarin je al jouw kennis met je publiek kan delen, maar ook nieuwe mensen kan inspireren. Dit kan in de vorm zijn van een presentatie met slides of alleen met video. De deelnemers zien jou en je scherm. 

Zelf gebruik ik de woorden webinar, masterclass en workshop vaak door elkaar. Het principe is hetzelfde. Door middel van het delen van kennis, laat je mensen kennis maken met jou en je producten en diensten. 

...

Verder lezen....

Quiz maken met de ScoreApp - Mijn Ervaring + Resultaten

Begin van dit jaar ben ik begonnen met het gebruik van de ScoreApp. Door het maken van een quiz, kan je op een laagdrempelige manier leads voor je business verzamelen. Hier lees je mijn ervaring met een quiz maken met de ScoreApp en natuurlijk deel ik mijn resultaten: 

Mijn interesse in de ScoreApp werd gewekt, toen ik verhalen van anderen had gelezen die er veel succes mee hebben. Zo gebruikt onder andere Ali Abdaal, een succesvolle YouTuber met 4 miljoen abonnees, de quizzen van ScoreApp. Ook Jay Shetty gebruikt de ScoreApp. 

Het ziet er daarnaast heel professioneel uit. Ik heb weleens eerder software voor het maken van een quiz gebruikt, zoals Typeform, en keek ernaar uit ScoreApp te gebruiken. 

 1. Wat is de ScoreApp 
 2. Quiz maken met de ScoreApp 
 3. Het promoten van de quiz 
 4. De ScoreApp in mijn funnel + resultaten 
 5. ScoreApp integraties
 6. ScoreApp prijzen


1. Wat is ScoreApp? 

ScoreApp is een tool waarmee je online quizzen kan maken. Je kan het...

Verder lezen....

Plug and Pay review - Zo gebruik je Plug and Pay

Met Plug and Pay maak je in no time professionele betaalpagina’s. Het is ideaal voor ondernemers die online producten of abonnementen aanbieden. Het is niet meer weg te denken uit mijn funnel en hier vertel ik je alles over deze handige software:  


Wat is Plug and Pay? 

Plug and Pay is een online software waarmee je betaalpagina’s kan maken. Je kan kiezen uit kant-en-klare templates, zodat je pagina eenvoudig en snel online staat. Je koppelt Plug and Pay aan Mollie. Zo komen je betalingen binnen. Plug and Pay is dus geen betaalprovider, maar het is software voor mooie en goed converterende betaalpagina’s. 

Als je producten verkoopt heb je vaak een webshop nodig en de bijbehorende software of plugins, maar met Plug and Pay hoeft dit niet. Je plaatst simpelweg de betaalknop op je website en klanten worden doorverwezen naar de betaalpagina. Ideaal als je maar een aantal producten hebt dat je verkoopt, zoals een online programma of membership.

Plug...

Verder lezen....

Online cursus maken en verkopen - De 5 Stappen

Wil jij ook een online cursus maken? Hier lees je stap voor stap hoe je zelf een online cursus kan maken. Van het onderwerp bepalen tot de beste software:

Het begin van een online cursus maken is spannend. Want het kan overweldigend zijn, hoeveel stappen je moet gaan zetten. Een van de vragen waar veel mensen tegen aanlopen is: Waar begin je als het gaat om een online cursus? En dat ga ik je vandaag vertellen. 

Hoe moet je een online cursus opzetten? Hoe kies je de juiste software voor jouw programma? Zonder de juiste techniek heb je immers geen online business. Dit alles en nog veel meer bespreek ik in dit artikel: 

 1. Hoeveel werk is het maken van een online programma? 
 2. Waarom een online cursus maken?  
 3. Hoe maak je een online cursus? - De 5 stappen
 4. Succes van je programma  
 5. Online cursus software 
 6. Zelf een online cursus maken of extra hulp nodig? 

1. Hoeveel werk is het maken van een online programma?

 

Om maar gelijk met een van...

Verder lezen....

Kajabi Nederland: Mijn ervaring met Kajabi

 

Kajabi Nederland biedt een alles-in-een platform speciaal voor online ondernemers. Geen gedoe meer met plug-ins, updates of losse softwarepakketten.

Ik gebruik Kajabi nu al meer dan vijf jaar voor mijn websites, landingspagina’s, maar ook mijn e-mailmarketing en zelfs mijn podcast. Ik krijg veel vragen over Kajabi en in deze blog deel ik al mijn eerlijke ervaringen:


Samenvatting - Kajabi Nederland Review 2024

Prijs:
Niet de goedkoopste, maar je bespaart op vele losse softwarepakketten en dan komt het vaak weer goedkoper uit. Update: Kajabi heeft sinds mei een Kickstart optie vanaf $55 per maand, waarmee het goedkoper is dan alternatieven op de markt! 

Gemak
:
Heel overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Het werkt heel intuïtief, al is er natuurlijk een kleine leercurve. 

Support:
Goede chat support op werkdagen voor het basisplan en 24/7 voor het pro plan. Daarnaast ook e-mail support.

Design
Kajabi heeft veel goede templates waardoor de look van je pagina...

Verder lezen....

Werken met een Business Coach; alles wat je wilt weten

Wat is een business coach? 

Een business coach helpt je om je doelen te bereiken voor je bedrijf. Of dit nu meer omzet is, een ander verdienmodel of juist meer misbaar zijn in je bedrijf. 

Wij helpen met name mensen met een duidelijke business strategie bepalen voor hun online business. Onze stelling is… “als je weet wat de strategie en de juiste acties zijn, dan loop je niet vast!” Zonder goede uitvoering geen groei.

Wat doet een business coach? 

Als business coach stellen we samen met je een plan met een business strategie om jouw doelen te bereiken. Voor de ene is dit groei in omzet, voor de andere is dit passief te gaan werken of met een ander verdienmodel. Veel van onze klanten zijn gedreven om snel te groeien maar willen meer schaalbaar en duurzaam groeien. Daarnaast stelt een coach ook de juiste reflecterende vragen om zelfstandig bij een uitkomst te komen. 

Wij fungeren meer als Business Strateeg omdat we hierin de marketingstrategie...

Verder lezen....

De 7 onderdelen van een goed salesgesprek

 

Je hebt binnenkort een salesgesprek. Deze wil je natuurlijk zo goed mogelijk voeren! Hoe doe je dat eigenlijk? Hier vertel ik je hoe je meer kan verkopen door het voeren van betere salesgesprekken:

 1. Hoe kom je aan klantgesprekken? 
 2. De 7 onderdelen van een succesvol salesgesprek
 3. Wat zijn goede salesvragen? 
 4. Omgaan met bezwaren
 5. De software

1. Hoe kom je aan klantgesprekken?

Goede conversaties met potentiële klanten zijn overal te vinden en het vergt geen uren per dag. Via Instagram of LinkedIn kan je bijvoorbeeld direct in contact komen met klanten. 

Een effectieve strategie is dagelijks meerdere gesprekken voeren in de DM's op deze social media, zoals ik zelf met mijn team doe. Niet alleen kan je gesprekken voeren in de DM, maar je kan ook voice berichten sturen.

Dit helpt om in contact te komen met geïnteresseerde individuen en potentiële klanten te ontdekken. Je wilt een waardevol gesprek op gang brengen.

Daarnaast zijn er verschillende manieren om...

Verder lezen....
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Close

75% Complete

My gift to you...

Download the Purpose Roadmap including workbook to craft your own Purpose for your life & business.